Groeispurt spreekuur

kids-sport-300x199

Voor kinderen met groeigerelateerde klachten.

Spreekuur speciaal voor kinderen in de groei. Voor ouders en kinderen zelf, is het vaak lastig om te beoordelen wat je nu moet doen als ’t kind klaagt over pijn in de knie, voet of rug of …  

Gewoon doorgaan? Even een weekje rustig aan doen? Helemaal niets meer doen? Wel trainen , geen wedstrijd? Niet meer fietsen naar school?

Herkent u dit? Kom dan naar het groeispurtspreekuur op woensdagmiddag. Rene Wormhoudt en Gerda Konijn beoordelen de blessure, kijken naar houding- en bewegingspatroon van het kind, beoordelen de fysieke conditie en kijken in welke fase van de groei het kind zit.

Op basis van deze gegevens wordt een op maat gemaakt oefenprogramma samengesteld en wordt gekeken hoe je, ondanks je blessure, toch zoveel mogelijk kan blijven sporten of kunt blijven functioneren in je dagelijks leven.

Wat kun je wel doen, wat beter niet. En hoe kun je dit, ook in overleg met de trainer , realiseren. Een samenwerking tussen kind, ouders, trainers en therapeut, zodat iedereen op dezelfde manier met de blessure omgaat. Dit geeft aan alle partijen een hoop duidelijkheid. Alles om te zorgen dat ’t kind lekker kan blijven sporten en voorkomen dat hij/zij voor langere tijd geblesseerd aan de kant zit.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

bel Gerda Konijn 0613694513